Klik in het instellingen-gedeelte op Verbonden accounts in de kolom aan de linkerkant om de lijst te openen met accounts van externe partijen die per dashboard worden gebruikt, zoals Microsoft, Google, Facebook en LinkedIn. Je kunt de toegangsrechten van Easy2Begin intrekken door het account uit deze lijst te verwijderen. Als de autorisatie van een account is verlopen, gebruik dan het vernieuwingspictogram om het account opnieuw te autoriseren.
Houd er rekening mee dat je het account niet kunt verwijderen wanneer het momenteel door één van de apps op één van je pagina's wordt gebruikt. In de lijst zie je op welke pagina(s) het account wordt gebruikt. Klik op de pagina naam om naar de paginaontwerper te gaan voor die pagina. Verwijder de app die het account gebruikt of configureer de app om een ander account te gebruiken. Wanneer het account niet meer op een pagina wordt gebruikt, kun je het verwijderen.